Kvinder og a-kasse – artikel om kvinders tilknytning til a-kasse

I forbindelse med kvinder og a-kasse så har kvinder over de senere år haft en højere medlemsprocent af a-kasse end mænd. Denne artikel uddyber emnet omhandlende kvinder og a-kasse, og hvorfor mænd og kvinder her er forskellige.

Read More

Unge og arbejdsløshed – find ud alt hvad du behøver at vide om unge og arbejdsløshed

Er du ung og under uddannelse eller allerede i arbejde, så læs mere her om unge og arbejdsløshed. Unge og arbejdsløshed er et vigtigt spørgsmål for alle unge, der gerne vil undgå fremtidig arbejdsløshed.

Read More

Er du bange for at miste dagpenge? Find ud af her hvem der står til at miste deres dagpenge

2011 bød på en stor dagpengereform mellem den danske regering, Dansk Folkeparti, Det Radikale Venstre og Liberal Alliance. Denne dagpengereform trådte i kraft 1. juli 2010 og indebærer af dagpengeperioden forkortes til 2 år mod før 4 år. Denne artikel vil forklare, hvem som indenfor den nærmeste fremtid står til at miste dagpenge, som følge af den nye reform.

Read More

Efterlønsdebat og a-kasse – information om a-kasse og efterlønsdebat

Efterlønsforringelserne i 2011 bibragte stort mediefokus på efterlønsdebat og a-kasse. Efterlønsdebat og a-kasse er nært relaterede og påvirkede mange danske medlemmer af en a-kasse

Read More

Skift af a-kasse – skift til en ny, bedre og billigere a-kasse

Er du a-kasse-medlem, så kan det let komme på tale med et skift af a-kasse. Denne artikel forklarer hvordan skift af a-kasse kan arrangeres let og enkelt for alle a-kasse-medlemmer.

Read More

Fagforening og a-kasse – alt hvad du behøver at vide om fagforening og a-kasse

Er du i arbejde, så bør du opnå medlemskab af både fagforening og a-kasse. Fagforening og a-kasse er ikke ens, men stadig tæt forbundne, og denne artikel forklarer forskelle og ligheder mellem fagforening og a-kasse

Read More

A-kasse og efterløn – få al den information du behøver om a-kasse og efterløn

Vil du gerne kunne modtage efterløn, så bør du undersøge reglerne omkring a-kasse og efterløn. Viden om a-kasse og efterløn er vigtig både for din nuværende og fremtidige økonomiske situation.

Read More

A-kasse for selvstændige – meld dig ind i en a-kasse og opnå fuld sikkerhed

En a-kasse for selvstændige er ofte en fornuftig forsikring for selvstændige. A-kasse for selvstændige kan give dig relevant råd og sparring og hjælpe dig økonomisk, når du står uden arbejde.

Read More

Find en a-kasse for studerende – stærke tilbud på a-kasse for studerende

Hvis du er studerende, så kan du med fordel blive optaget i en a-kasse for studerende. A-kasse for studerende sikrer studerendes økonomiske situation efter færdiggjort studium.

Read More

Find en billig a-kasse – få en billig a-kasse som tilfredsstiller dine behov

Skal du have investeret i en billig a-kasse, så er der ingen grund til at betale for meget. Få et medlemskab hos en god og billig a-kasse som hjælper dig, når du står uden arbejde.

Read More